follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Cabinete psihologie » Psihologia muncii
  home     Cabinete psihologie   Psihologia muncii

Psihologia muncii

Obtineti cel mai bun pret pentru psihologia muncii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
psihologia muncii (CONSTANTA)
Dețin competențe profesionale in domeniul psihoterapiei, al psihologiei muncii/organizaționale, al transporturilor și securității naționale, după cum urmează: Competențe profesionale specifice domeniului..
0724 *** ***Click aici!
psihologie munca (BUCURESTI)
Geea rugby club a fost infiintata in anul 1993 si ofera servicii de suport de consultanta si asistenta, atat persoanelor fizice..
0722 *** ***Click aici!
psihologia muncii (ARGES)
Servicii psihologie specializate: psihoterapie cognitiv comportamentala(anxietate, fobii, stres, depresie, atacuri de panica, tulburari psihosomatice, tulburari de alimentatie (obezitate, anorexie, bulimie), probeme..
0721 *** ***Click aici!
psihologia muncii (BUCURESTI)
Avem grija de sanatatea dumneavoastra la locul de munca si in familie urmarind echilibrul psihic si armonia pacientilor nostri. 20 ani..
0371 *** ***Click aici!
psihologia muncii (IASI)
Iasisting produce si comercializeaza toata gama de materiale, echipamente psi si protectia muncii, sisteme de stingere si centrale detectie, executa retele..
0232 *** ***Click aici!
psihologia muncii (BRASOV)
Testare psihologica pentru obtinerea/redobandirea permisului de conducere auto; testare psihologica pentru angajare; testare psihologica periodica, testare psihologica pentru port-arma; psihoterapie individuala,..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie